• Моите момичета! Част Пета – Ивелина

  by  • март 16, 2017 • Uncategorized, Кухня за красота • 0 Comments

  Сподели го с всички!Share on LinkedIn0Pin on Pinterest0Share on Google+0Tweet about this on TwitterDigg this

  Ивелина е жената, която най-често си представям с широкопола шапка, ветрило и в градината на някой замък. Ако не знаех, че предпочита ароматите и малките шишенца, бих добавила към картината и гоблен в ръката й. За нея разстоянията не са проблем, а са част от пътя за извървяване, тя пътува от Русе, за да участва в нашите курсове.
  Ето нейния разказ:

  „Преди няколко години любовта ми към ароматерапията и увлечението ми по създаване на домашна козметика ме отведоха до сайта на Екомама. Богатото разнообразие на съставки за козметика, базови и есенцални масла подхранваше твореският ми ентусиазъм.
  Един ден видях, че се органиизира курс по емулсии. Успях да се запиша и да организирам пътуването и престоя си в София.
  Посрещна ме Валентина Бевакуа – усмихна се, прегърна ме и се почувствах уютно. Част от момичетата вече бяха там. Ухаеше на кафе и атмосферата беше топла и приятелска.
  Скоро след това започнахме курса. Валя говореше, показваше графики, шегуваше се и с всяка изминала минута, усещах как една нова вселена се открива пред мен.
  Обядът беше наслада за сетивата, споделяха се разлини техники, задаваха се въпроси.
  Последва и практичната част. Измервахме, смесвахме и с удивление виждах как се сътворява една козметична емулсия.
  Късно вечерта се качих на автобуса за да се прибера обратно у дома си. Настаних се на седалката, притворих очи и се усмихнах. Бях щастлива – с новите приятелства, с придобитите знания, а в ръцете си държах моето мъничко вълшебство – първата ми козметична емулсия.“

  Сподели го с всички!Share on LinkedIn0Pin on Pinterest0Share on Google+0Tweet about this on TwitterDigg this

  Вашият коментар