Моите момичета! Част Втора – Таня


Като предисловие искам на първо място изключително много да се изчервя. Признавам си, че когато чета написаното, ми идва да се обърна да видя къде е обектът на тези хвалби 🙂 А Таня ще я напрегръщам здраво, само да ми падне 🙂
Ето какво казва тя! Всъщност не само го каза, не само го написа, но и ми изпрати този чудесен текст в рамка!

„Страхотно е да сбъдваш мечтите си, страхотно е да бъдеш заобиколен от точните хора, страхотно е да научаваш толкова много полезни неща, бидейки обучаван от истински професионалист!
Обичам времето, прекарано на това място, с тези хора! Кое ли? Щабът, разбира се! Любимият ни офис на улица „Московска“, където се провеждат изключително интересни курсове, свързани със „забъркване“ на максимално изчистена натурална, ръчно изработена козметика за начинаещи и напреднали.

С кого ли? Снашата любима, както я наричаме – Мастер , с главно „М“, а именно прекрасната и обичана от всички нас Валентина Бевакуа!
Тя е човекът, който ме научи на някои практически техники и не на последно място да бъда истински сигурна в себе си, прилагайки новите си знания в практиката. Очарована съм, очарована от мястото, което посещавам редовно.
Това е не просто курс, а страхотно преживяване, където човек може наистина да се докосне до мечтите си и да ги превърне в реалност – да твори рецепти на момента, да спазва правила, за да създаде, така нареченият натурален крем по незабравим и приятен начин.
Топлото посрещане, сутрешното кафе, забавните шеги, разговорите помежду ни, вкусните кексчета и автентични италиански пасти ….ах, незабравимо! Още по-незабравими са и хората, от които съм заобиколена. Хора, искащи да развиват себе си и уменията си. Хора, с които си струва да прекараш времето си.
Валя, без теб това преживяване няма как да бъде същото! Продължавай да ни мотивираш и напътстваш да реализираме мечтите си!
Много се отплеснах! Както започнах, така и ще приключа, а именно: Страхотно е да бъда част от това преживяване, да научавам още, да се забавлявам, да правя това, което ме прави щастлива, сред хора, които ме карат да се чувствам удовлетворена!“

Таня Игнатова

Публикуване на коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.